Firande av nominering som Årets nykomling i Tierp

Wow, vi är en av tre företag nominerade till Årets Nykomling som avgörs på Tierps Företagargala 12 maj! De andra nominerade är två härliga tjejer (de också ;-)) Tina från Litet Spa och Hanna från Din Vinst Redovisningsbyrå.
Vi måste självfallet fira denna nominering och vad blir mer passande än genom att strössla feelgood, framtidstro och utveckling runt oss? Därför vill vi lyfta fram några favoritböcker!


Dessa böcker kommer från urhärliga förlaget, Nicotext. De gör böcker men inte viktiga böcker, snarast rätt onödiga och kul men framförallt njutningsfulla som får en att le. Dessa böcker har kvalat in med dunder och brak på feelgood-avdelningen hos oss.

(Bild från Nicotext)

Det är en serie med 3-minuters böcker som ger dig möjlighet att utveckla en plan inför framtid, en bok som peppar dig och slutligen en bok som hjälper dig att minnas och utvecklas. Vi gillar att göra djupdykningar inom det vi säljer så nu ska du få en tjuvkik på varför vi fastnat för dessa böcker! Det handlar om enkelheten och att dessa i slutändan faktiskt tillför något viktigt och något roligt i livet.

Inledningsvis boken Min dag på 3 minuter. Detta är en bok där du sammanfattar din dag och får dig att tänka positivt om morgondagen. Enkelt upplägg, enkla frågor och samtidigt får man sig en rejäl tankeställare om vad man egentligen sysslar med på dagarna. Samt en påminnelse om vad man kanske egentligen borde ta sig tid till för att må bättre.

Min framtid på 3 minuter är nästa bok, där funderar du över ditt framtida jag. Detta är ett hjälpmedel för att finna vad som är viktigt i ditt liv och få dig att reflektera över både små och stora saker i livet. 

Slutligen en djupdykning i ditt liv där du får hjälp att uppskatta det fina du har men även hjälp att minnas och utvecklas. Detta sker i boken Mitt liv på 3 minuter.
Nu är det vår och jag kommer garanterat själv sitta med kaffet på bron i morgonsolen och fundera med dessa böcker. Dessa känns som självklara följeslagare på buss/tåg/tunnelbana, soffan, i parken, på filten, på stranden. Helt enkelt följeslagare som ger en tid till reflektion och feelgood. 

Hoppas vi ses i shoppen! Kramar Kicki & Ashley

Kommentarer