Nuuna - skillnader på storlekar


Du vet dem där känslan när du står i butik och jämför, testar och känner? Vi försöker flytta ut den fysiska butikens fördelar i webbvärlden. Inte en helt lätt nöt att knäcka men vi gör vårt bästa! 
Vi har fått påfyllning med Nuunas böcker och dessa siffermått och sidantal är inte helt lätta att visualisera framför sig där hemma vid datorn eller mobil. Därför har vi försökt finna en väg att visa skillnaderna. I vårt sortiment har vi 4 olika storlekar på Nuunaböcker.

Största är böckerna i Graphic L serien. Utöver dessa har vi Voyager, Traveller, Heaven och Metallic M som är i andra format. Stora Voyager har dock samma format som Graphic L och den lilla är i samma format som Metallic M serien. Att jämföra dessa rakt upp och ner säger till syvende och sist inte riktigt mycket. Därför har vi petat in en Leuchtturm i A5 format så att du kan jämföra. A5 är en vanlig storlek på vanliga skrivböcker och är helt enkelt ett halvt A4 (som kollegieblock, kopieringspapper etc)

Här på bild ser du dels ett vitt A4 ark. I hög med böcker skymtar du underst en bok i Travellerserien. Sen en blå Leuchtturm och överst den lilla Voyager.
 

 
Här ser du istället ryggarna på böcker. Uppifrån och ner ser du: 


 
 Här istället underifrån:Som du ser är:
  • Graphic L (den understa) både störst till format och tjockast med flest papper. 
  • Traveller (nästunderst) är lika stor som Graphic L men tunnare med färre blad. 
  • Leuchtturm A5 (den blå) är det vanliga A5 formatet och Nuuna har ingen i motsvarande storlek (vad vi vet).
  • Heaven är därnäst, den är lite smalare än Voyager/Metallic M som ligger på, men Heaven är längre om du ser till tidigare kortet på böckernas ryggar.
Hoppas att detta hjälper dig att få lite bättre hum på de olika serierna i Nuuna och skillnaderna mellan dessa. Men även att du ser skillnaden mot vanliga A5 böcker och att detta hjälper dig i din jakt på din perfekta Bullet Journal!

Kram
Kicki  & Ashley

Kommentarer