Välkommen till Tidformera!

Tid för mera, är det möjligt? 

Livet ska vara roligt och inte en ständig kamp! Men ändå känner sig de allra flesta som urkramade disktrasor vid dagens slut. Vårt mål är att underlätta livspusslet, så att du får tid för mera. Vi har grubblat på vardagsproblemen, både stora och små, som finns bland barnfamiljer och därefter tagit sikte på vad proffsen har att säga. Vi är av den övertygelsen att allt kan göras smartare.

Alla människor har olika behov eller problem och i vår butik har vi samlat tips, böcker och produkter som kan hjälpa dig att få en gnutta mer kontroll över livet. Våra ledord är smidigt och kul, vi gör vad vi kan för att underlätta för dig. Här i bloggen kommer vi gå djupare in på alla former av tips. Inspirationen till lösningar och produkter runt detta uppstår ofta efter rejäla svanhopp ner i pinterestdammen. 

Tidformera består av Kicki och Ashley;

Ashley är inflyttad f.d. australiensare, fru, 3-barnsmamma, fotbollsmorsa, egenföretagare som provat på både taktilmassage, älskar porträttfoto och har en förkärlek till sociala medier. Roar sig med brottning när tiden finns och arbetar även som barnledare. 

Kicki är jämtlänningen som efter massa år i Stockholm landat i Tierp och morsa till häst- och hockeyintresserade barn. En effektivitetsnördig och lösningsorienterad fd bokhandlare, egenföretagare och den ständiga studenten som ofta återfinns med näsa i en bok, i svampskogen eller grävandes på tomten. 

Varmt välkommen, känn dig som hemma! Kika gärna in i vår webbshop: Tidformera.se
/ Ashley & Kicki.


Kommentarer